Maksuttomat demotyöpajat nuorille Suomen pelimuseossa

Sinä 13–19-vuotias, haluaisitko oppia luomaan omia demojasi? Tule mukaan Suomen pelimuseon maksuttomiin pajoihin Vapriikkiin.

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ viimeistään 5.4. mennessä. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Mistä on kyse?

Demoskene on tietokoneharrastajien yhteisö ja alakulttuuri, jossa luodaan digitaalisia demoja – lyhyitä mutta näyttäviä ohjelmia, joissa yhdistyvät grafiikka, musiikki ja ohjelmointi.

Suomen pelimuseon järjestämässä työpajasarjassa tutustut demoskenen historiaan ja demojen syntyyn yhteisön jäsenten kanssa. Opit tuntemaan demojen audiovisuaalista kieltä, sekä tutustut niissä käytettyihin ohjelmistoihin. Pääset toteuttamaan oman demosi pienryhmässä ja esittelemään sitä muille. Saat kokemusta tiimityöskentelystä, konseptien kehittämisestä sekä palautteen antamisesta että vastaanottamisesta. Taidoista voi olla hyötyä opinnoissa ja työelämässä, esimerkiksi erilaisissa pelialan tehtävissä.

Pajojen päätteeksi saat diplomin ja mahdollisuuden osallistua kesäkuussa Espoossa järjestettävään Graffathon-tapahtumaan. Ja mikä parasta, saat uusia kokemuksia ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, pelkkä uteliaisuus riittää.

Voit katsoa esimerkkidemoja YouTube-kanavalta @TheDemoTube.

Jos sinulta löytyy oma kannettava tietokone, ota se mukaan. Pajat ovat maksuttomia.

Työpajojen ajankohdat

ke 12.4. klo 16.30–19
ke 19.4. klo 16.30–19
ke 26.4. klo 16.30–19
ke 3.5. klo 16.30–19
ke 10.5. klo 16.30–19
ke 17.5. klo 16.30–19
ke 24.5. klo 16.30–19
Pajat järjestetään Vapriikissa.

Museolehtori Eljas Suvanto
eljas.suvanto@tampere.fi

Museoviraston rahoittama hanke toteutetaan yhdessä MuseoX:n, Graffathonin ja Tampereen nuorisopalveluiden kanssa.

Kuva: © Electric / Extend

Kaikki uutiset