Mitä mä viestitän? -näyttely Instagramissa esittelee nuorten viestintää

MuseoX-hanke ja Tampereen kaupungin nuorisopalvelut järjestivät Tampereen alueen nuorille somehaasteen helmi-maaliskuussa 2023. Mitä mä viestitän? -haasteessa nuoria pyydettiin ottamaan kuva jostain itselleen tärkeästä viestinnän välineestä ja perustelemaan, miksi he ovat päättäneet osallistua haasteeseen kyseisellä kuvalla. Haaste järjestettiin Tampereen nuorisopalvelujen Discord-serverillä ja sen aikana saadut kuvat julkaistaan nyt verkkonäyttelynä MuseoX:n Instagramissa.

Mitä mä viestitän? -instanäyttely esittelee nuorten ja nuorten aikuisten viestinnän moninaisuutta. Tietoteknisten välineiden lisäksi nuoret ovat nostaneet mm. pukeutumiseen, harrastuksiin ja symboleihin liittyviä viestinnän muotoja. Käsitys siitä, että nuoret viettävät kaiken aikansa kännyköiden ja tietokoneiden ääressä, ei siis ainakaan tämän haasteen perusteella pidä paikkansa.

Kuvat on julkaistu tekijöidensä luvalla. Yksityisyydensuojan varmistamiseksi nuoret osallistuivat haasteeseen nimimerkeillä. Julkaistujen kuvien joukossa on myös muutama haastetta varten luotu esimerkkikuva.

Mitä mä viestitän? -verkkonäyttely on katsottavissa MuseoX:n Instagramissa, osoitteessa:  https://www.instagram.com/museox/

Kaikki uutiset