Tutustu Museoconin 18.11. taidekujan taiteilijoihin ja käsityöläisiin

Taidekuja on avoinna klo 11-19. Taidekujalle on vapaa pääsy.
Paikka: Rollikkahalli, ensimmäinen kerros.

Aroaava

Moikka! Pöydältäni löydät sekä fanitaidetta että originaalia tuotosta muunmuassa tarrojen, printtien, magneettien ja pinssien sekä charmien ja kangaskassien muodossa, mahdollisesti pientä muutakin kivaa.

Intohimoni kohde taiteessa ovat omat hahmoni, eläimet ja luonto ja fanitaiteen aiheina pelit, kuten Final Fantasy ja Resident Evil sekä animaatiot kuten Ghiblin tuotanto.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

CANIS-INFERNALIS

Canis-Infernalis erikoistuu luomaan aavemaista, synkkää ja kauhuelementtejä sisältävää taidetta.

Myytäviä tuotteita ovat mm. streetwear vaikutteiset vaatteet: esimerkiksi t-paidat, lippikset ja pipot alkuperäisillä kuvituksilla. Näiden lisäksi  voit löytää tuotevalikoimasta hihamerkkejä, pinssejä, tarroja, avaimenperiä, printtejä ja muuta kivaa.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

Emmi Nieminen

Emmi Nieminen on tamperelainen kuvataiteilija, kuvittaja ja sarjakuvantekijä. Hänen töidensä teemoja ovat mm. kommunikaation vaikeus ja ihmisten suhde toisiin lajeihin.

Niemisen myyntipöydältä löydät sarjakuvia, originaaliteoksia, kortteja, pinssejä ja tarroja.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

 

Ever Free

Ever Freen pöydältä löydät eläin ja fantasia teemojen innoittamaa originaali taidetta tarrojen, magneettien, korttien sekä avaimenperien muodossa.

Taiteen lisäksi Ever Free myy erilaisia käsitöitä kuten käsi- ja korvakoruja sekä rohtopulloja. Tule vilkaisemaan pöydän tarjonta ja sanomaan moi.

Tutustu taiteilijan töihin Intagram-profiilissa.

 

jkmiddlehouse

Janika tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Työnjäljessä pääosissa ovat leikkisät värit ja uteliaat hahmot.

Pöydältä löytää printtejä, tarroja, asusteita, lukemista ja paikan päällä on myös mahdollisuus tilaustöihin.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

 

Kakku

Moikka! Oon kakku Tampereelta päin ja olen tuomassa Museoconiin paljon taidetta monesta eri sarjasta esim Zelda, Goods omens, Our flag means death, Enstars ja Professor layton.

Sarjat ovat sitten tuotteiden muodossa printtejä, tarroja, charmeja ja pinssejä! Tervetuloa katsomaan!

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

Kaarinart & Haltijakäpälä

 

Kaarinart on helsinkiläinen sarjakuvapiirtäjä ja animaattori. Hänen työnsä ovat usein värikkäitä ja humoristisia.

Kaarinart myy pöydässään muun muassa sarjakuvia, postikortteja, charmeja ja yllätyspusseja.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

Haltijakäpälä on helsinkiläinen sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija. Hänen töissään paperi taittuu ja kauneus sekä kauhu sekoittuvat hurmeisessa fantasiataiteessa.

Haltijakäpälän pöydästä löydät sarjakuvia, printtejä, tarroja, postikortteja ja kirjanmerkkejä.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

 

Kaninchenbau

 

Pien sarjakuvataiteilija joka rakastaa töherrellä pieniä kissejä ja muuta mukavaan. Tarjolla olisi pinssejä, printtejä, avaimenperiä ja tarroja tietenkin.

Suurin osa töistä on originaali materiaalia mutta välistä saattaa tupsahtaa muutamat fanartit (esim. CritRole, Sailor Moon, Digimon).

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

 

Leorppa

Mut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon veistoksia, muraaleja ja muita originaalitöitä. Toimin myös tatuointiharjoittelijana.

Rakastan fantasia, luonto ja mecha teemoja jotka näkyvät vahvasti myös taiteessani.

Pöydältäni tulet löytämään mm. pastelligootteja pehmoleluja, söpöjä pieniä veistoskoruja, käsintehtyjä magneetteja, paljon erilaisia tarroja, akryylicharmeja ja printtejä & kortteja sekä fani- että originaalitaiteesta.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

Miilo Kyllönen

 

Pöydälläni on paljon luontoteemaista taidetta, hassuja eläimiä ja lentäviä poroja!

Tuotevalikoimassa löytyy muun muassa tarroja, postikortteja, magneetteja ja myös Suomen talviluonnon inspiroima joulukalenteri.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

Myrntai

Olen Tampereelle pesiytynyt taiteilija ja taiteeseeni on löytänyt tiensä lauma erilaisia otuksia, kissoja, pöllöjä, henkiä ja joskus joku ihminenkin. Teemat pyörivät fantasian, kummien juttujen, scifin ja roolipelien ympärillä.

Valikoimissa on mm. paljon erilaisia tarroja, korvakoruja, kirjanmerkkejä, postikortteja, printtejä, käsin vedostettuja vedoksia ja zinejä. Olen tykästynyt niin perinteiseen musteeseen kuin värikkääseen menoon digitaalisesti, uusimpana rakkautena on linopaino.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

Ninni Gullvik

Olen 25-vuotias taiteilija, joka luo alkuperäistä queer-taidetta omilla hahmoillani, joka keskittyy avantgardistiseen muotiin, fantasiaan ja vapauden tunteeseen. Tärkeimmät inspiraation lähteeni ovat muotihistoria, sadut ja oma queer-kokemukseni.

Pöydältäni löytyy printtejä, tarroja, kirjamerkkejä, pelikorttipakkoja sekä käsintehtyjä korvakoruja.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

 

Nellamo

Hei! Olen Nellamo ja teen luonnon inspiroimaa taidetta sekä kerron pohjoisen tarinoita. Pöydästäni löydät paljon originaaleja printteinä, heijastimia, vinyylitarroja ja Pohjoisen Omituisia Otuksia & Vetten Väkeä -zinet joissa seikkailevat pohjoisten kansanuskojen taianomaiset hahmot.

Maalaan ja piirrän guasseilla, musteilla sekä teen digitaalista taidetta. Nähdään taidekujalla!

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

Nelli Does Crochet

Moi! Olen Nelli, ja virkkaan söpöjä pehmoleluja! Pöydältäni löytyy monenlaista pehmoa pikkuisista minisammakoista isompiin teoksiin, eli jokaiselle on jotakin.

Mikäli tykkäät pehmoleluista tai muuten vain suloisista asioista, tulethan piipahtamaan!

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

Orbigraphia

Olen Mikael, hämeenlinnalainen maantieteilijä ja kartanpiirtäjä. Teen karttoja pääasiassa käsin piirtämällä, niin oikeista kuin kuvitteellisistakin paikoista. Pöydältäni löydät koottavia karttapalloja, postikortteja ja muita pieniä karttatuotteita.

Piirrän karttoja myös tilaustyönä, joten jos tarvitset jonkun piirtämään puhtaaksi omat karttaluonnoksesi, tai tarvitset apua kuvitteellisten maailmojen suunnittelussa, tule käymään ja juttelemaan! Jos aikaa löytyy, saatan piirtää pieniä karttoja tilauksesta myös Museoconin aikana.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

PINKLAZERCAT

Tarroja, kangasmerkkejä ja paljon muuta moneen mielentilaan.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Procyone & SurpriseImBored

Moikka! Olemme kaksi taiteilevaa nörttikaverusta. Pöydältämme löytyy fantasia-teemaisia tuotteita printtien ja tarrojen muodossa.

Fanarttia löytyy esimerkiksi Critical Rolesta, What We Do in the Shadowsista sekä Phantom of the Operasta. Näiden lisäksi löytyy myös pöytäroolipeli- ja Pride-aiheisia tuotteita sekä höpsöjä eläintarroja.

Tervetuloa piipahtamaan!

Procyone: Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

SurpriseImBored: Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

Rayhaaja

Olen graafikoksi tähtäävä lahtelainen eläintaiteilija. Kaikenkarvaiset eläimet seikkailevat printeissä, korteissa, tarroissa ja washi-teipeissä.

Iso osa töistäni ovat originaaliaiheisia, mutta mukaan on eksynyt myös jonkin verran fanarttia (mm. Ginga, Spyro, MLP…)

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

 

ShinonArt

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista.

Myynnissä on erilaisia taideprinttejä, omakustanteisia taidekirjoja sekä käyttöesineitä kuten avaimenperiä ja hiirimattoja.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

Si3art

Hello! I’m an artist from Estonia. I mostly love to work with watercolors and a lot of these paintings are made into prints.

I will also have some crafted things- embroidered patches and handmade animal ear headpieces like cats, foxes and wolf ears. Come to the event to see what’s available! 🙂

Tutustu taiteilijan töihin nettisivulla/explore artist’s work.

 

 

 

 

Sivellinsiili

Hei! Sivellinsiili on tamperelainen 4H-yritys, joka tekee erilaisia käsintehtyjä koruja ja muita asusteita. Pöydältäni tulee löytymään kaikenlaista söpöä ja kukkaista korua, mutta myös paljon muutakin! Jos etukäteen kiinnostaa katsella mitä pöydältä saattaa löytyä niin kannattaa tsekata instagramista @sivellinsiili!

 

 

Sotavalta & Vihtoori

Olemme Sotavalta & Vihtoori, kahdesta taiteilijasta muodostuva queer pariskunta.

Meidän pöydästä löydät sateenkaarevia sarjakuvia, fantasia-aiheisia tarroja, sekä koruja, postikortteja ja kaikkea muuta kivaa.

Sotavalta: Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

Vihtoori: Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

 

Suppenzeit

Terve terve!! Olen Topi, ja pöydältäni löytyy printtejä, tarroja ja charmeja vaikka ja mistä, Cats-musikaalista Baldurs Gate 3:seen!

Tule ihmeessä katsomaan mitä kaikkea löytyy, tai ihan vaan sanomaan moi!

Tutustu taiteilijan töihin Tumblr-profiilissa.

 

 

 

 

 

 

 

Sysirauta

Olen Sysi, fantasiaotusartisti. Teen perinteisellä medialla outoja otuksia ja hiukan normaalimmaksi eläimiksi luokiteltavia eliöitä.

Kuvissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa.

Tutustu taiteilijan töihin nettisivuilla.

 

 

 

Tiina Talvikki

Heippa! Olen Tiina Talvikki, ja pöydältäni löytyy värikkäitä printtejä ja tarroja sekä käsintehtyjä sketchbookeja.

Rakastan guasseja ja kuvitukseni ovatkin käsinmaalattuja. Tarroja sen sijaan suunnittelen digitaalisesti. Inspiraationani on erilaiset fantasiamaailmat sekä fanartissa että originaalitaiteessani.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

Tinyodd

Olen Tinyodd, ja harrastuksenani teen taidetta ja pieniä käsitöitä.

Pöydältäni löydät pieniä ja outoja otuksia tarrojen, printtien, pinssien ja minipehmojen muodossa. Joskus he saattavat olla hieman karmivia, mutta enimmäkseen suloisia.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

 

Unetonkuu

Hei! Olen Unetonkuu ja tarjoan kattauksen oma/ original taidetta monessa erilaisessa tuotteessa.

Taiteessani minua inspiroi sekä japanilainen että länsimaalainen katumuoti, anime/manga, ajankohtaiset aiheet, kehopositiivisuus ja mielenterveys. Minulla voi maksaa käteisellä, pivolla tai mobilepayllä.

Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

 

 

 

 

Viimiko & Em

Hei! Nimeni on Em, -95 syntynyt taiteilija Porista. Töideni kirjo on suuri aina alkuperäisistä maalauksista fani-taiteeseen ja materiaalit joita käytän töissäni vaihtelevat aina digitaalisesta perinteisiin maalaus menetelmiin. Alkuperäisissä töissäni käytän useasti antropomorfisia eläinhahmoja ja fan-taiteessani keskityn suurelta osaa omiin mielenkiinnon kohteisiini. Töistäni jatkojalostetut tuotteet kuten printit, tarrat, sekä pinssit teen itse käsityönä.

Moro! Olen Viimiko, -97 syntynyt kuvittaja ja graafikko Lahesta. Valikoimaani kuuluu  mm. originaalia taidetta söpöistä lehmistä ja kalataikatytöistä, ja fanitaidetta niin japanilaisista kuin länsimaalaisista videopeleistä, isoiten edustettuna Resident Evil ja kaikkien rakastama Sly Cooper. Töitäni löytyy niin printteinä kuin tarroina.

 

Em: Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

Viimiko: Tutustu taiteilijan töihin Instagram-profiilissa.

Kaikki uutiset