Tutustu Museoconin taidekujan taiteilijoihin ja käsityöläisiin

Taidekuja on avoinna klo 12-18. Taidekujalle on vapaa pääsy.

Vixsu

Pöydältäni löydät hypisteltävää, tutkittavaa, kiiltävää ja mattaa, herkkää ja hupsua, heijastimia ja koristimia. Taidepuolella tavattavissa oman hahmoköörin lisäksi myös fanitaidetta ja monenmoisia pieniä motuksia.

Piirtänyt olen siitä asti, kun kynä on kädessä pysynyt ja tällä keinoin monet tunteet ja ajatukset paperille raapustellut. Hahmoni ovat minulle tutut vuosien takaa ja maailman luominen heidän ympärilleen syntyy pienistä hetkistä, jotka satunnaisesti siirtyvät paperille myös sanoina. Kaikenlainen käsillä puuhasteleminen on juurtunut tiukasti tapoihini ja aina minulla onkin jotain projektia meneillään.

Tutustu töihin

 

Cherrypxw

 

Hei! Olen Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja, sekä pelialan opiskelija.

Teen taidetta monista itselleni rakkaista asioista, kuten videopeleistä sekä pehmoisista corgeista. Pyrin jakamaan töilläni iloa ja hyvää mieltä kaikille. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu töihin

 

 

 

Emmi Nieminen

 

Emmi Nieminen (s.1988) on tamperelainen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, joka on ollut aktiivinen vuodesta 2010 lähtien.

Niemisen pöydästä löydät pienlehtiä ja sarjakuvakirjoja, kortteja ja vedoksia, pinssejä ja tarroja.

Tutustu töihin

 

 

 

Ideabutiikki

 

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle?

Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, magneetteja ja pinssejä sekä taideprinttejä ja tarroja.

Tutustu töihin

 

 

 

 

Inka Ruska

 

Inka Ruskan takana pyörii luonto- ja eläinrakas taiteilija ja pienyrittäjä, joka rakastaa käsillä tekemistä. Kaikki tuotteet ovat joko alusta loppuun itse valmistettuja, tai itse suunniteltuja.

Inka Ruskaa inspiroi maaginen luonto ja ihanan kirkkaat värit. Tuotteista löytyy taideprinttejä, tarroja, magneetteja, postikortteja, pinssejä sekä vanerikoruja.

Tutustu töihin

 

 

 

JKmiddlehouse

 

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään JKmiddlehouse, on taiteilija ja striimaaja Tampereelta.

Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

Tustustu töihin

 

 

 

J. K. Pölkki

 

Animaattori-kuvittaja sekä Suoma-nettisarjakuvan piirtäjä.

Siirryin animaatioalalta toiminimiyrittäjäksi vuonna 2022. Taiteessani näkyvät vahvasti erilaiset eläimet ja luonto. Tuotevalikoimastani löydätte korkealaatuisia printtejä, pinssejä, taidekortteja ja erilaisia tarroja.

Tutustu töihin

 

 

 

 

Kakku

 

Hei, olen nuori taiteilija nimeltä Kakku! Teen paljon digitaalista taidetta lempisarjoistani ja niitä tulee myös näkymään pöydässäni.

Sarjoista, kuten Our Flag Means Death, Professor Layton, Tintin Seikkailut ja paljon kaikenlaista muuta söpöä kamaa.

Tutustu töihin

 

 

 

Krottikestit

Krottikestit on lähtenyt yhden ihmisen halusta luoda mielenkiintoista ja vähän karmivaakin taidetta ja tuotetta.

Meiltä löydät kaikenlaista roolipelivarustusta noppapusseista yhteensopiviin koruihin. Näiden lisäksi tarjolla on muuta kivaa tarroista rintamerkkeihin, niin merellisissä, kuin muissakin aiheissa.

Tutustu töihin

 

 

 

Kuutio

Moi, Olen Kuutio, Piirtäjä Turun suunnilta ja uusi naama taidekujilla.

Pöydältä löytyy kaikenlaista seka soppaa nörtti maailmasta on se sitten, pelit, anime, kirjat, sarjat tai elokuvat printti tai tarra muodossa. Pöydällä tarjoan myös omia tekeleitäni omasta päästäni ja sammakoita eri muodoissa. Tervetuloa moikkaamaan!

Tutustu töihin

 

 

 

Lamppu

Moikka! Oon Lamppu, kuvittaja Tampereelta.

Minulta löytyy tarroja, charmeja/avaimenperiä, kortteja, pinssejä, magneetteja, korvakoruja sekä kangaskasseja, mikäli ne saapuvat ajoissa! Valikoimastani löytyy suositut LGBTQ+ kissat charmeina ja tarroina. Fanitaidetta löytyy Genshin Impactin muodossa!

Tutustu töihin

 

 

 

 

Mianko & Skellicane 

Hei! Olemme kaksi siskosta ja myymme fanarttia sekä alkuperäistä taidetta printtien ja tarrojen muodossa.

Skellicanen piirustuksien aiheina ovat yleensä kauhupelit ja psykologiset animet, esimerkki fandomeita on FNAF, Danganronpa ja Monster High.

Miankon aiheina taas on usein luonto sekä erilaiset videopelit ja animet, esimerkki fandomeita on Persona 5 ja JoJo. Tule tervehtimään ja toivottavasti löydät samalla jotakin kivaa itsellesi.

Tutustu töihin: Mianko & Skellicane

 

momo_craftaa

Olen Momo, Tamperelainen korutaiteilija.

Tyylini taipuu japanilaiseen katumuotiin, kuten yami-kawaii ja lolita, ja materiaalieni pääpaino on erilaiset akryyli- ja lasihelmet. Valikoimiini sisältyy korva-, ranne- ja kaulakorut. Värimaailmaa löytyy aina pastelli pinkistä mustaan asti.

Tutustu töihin

 

Nnananut

Moi! Olen Turusta kotoisin oleva taiteilija, joka piirtää sekä traditionaalisin menetelmin että digitaalisesti luontoaiheisia, popsurrealistisia ja cyberpunk-henkisiä töitä.

Pöydältäni tulee löytymään erilaisia puisia, näyttäviä koruja, printtejä sekä iso kasa tarroja. Kaikki korut on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta puusta 🖤

Nähdään Tampereella!

Tutustu töihin

 

 

Rii 

Olen Rii / Riia ja tämä on ensimmäinen vuosi kun osallistun taidekujille.

Olen Tampereelta ja pöydältäni löytyy paljon fanarttia peleistä, animesta ja sarjoista. Myyn animetyylisiä julisteita, tarroja, kasseja ja kaikkea muuta! Nähdään kujalla ! <3

Tutustu töihin

 

 

 

 

Sefie Rosenlund

Turkulainen harrastelijataiteilija, joka tuottaa digitaalista taidetta rouhealla otteella.

Sydäntä lähellä on scifi, ja sen aiheen sarjoista ja peleistä löytyykin fanitaidetta pöydältäni paljon. Taidettani saa ammattilaislaatuisina printteinä, postikortteina ja magneetteina. Tervetuloa!

Tutustu töihin

 

 

ShinonArt

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija.

Toteutustapoina ovet digitaalinen maalaus sekä vesivärit ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä erilaisia printtituotteita kuten eri kokoisia taideprinttejä ja zinejä.

Tutustu töihin

 

 

 

 

Susanna Maria M. & AntsuPuff

 

 

 

 

 

 

 

 

Aloitin kujailuni Tampere Kupliissa muutama vuosi sitten. Taidekujailu on
mukava lisä taideharrastukseeni.

Sarjakuvani ovat usein fantasiateemaisia. Kuvituksissa pääaiheeni ovat fanitaide ja erillaiset olennot. Olen päätoimisesti digitaiteilija.
Lempiaiheitani on Pokemon, omat alkuperäiset hahmoni ja Monster Hunter.

Tutustu töihin

Hei olen AntsuPuff, Tamperelainen sarjakuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Taiteeni aiheet vaihtelevat paljon, mutta liittyvät usein joko fantasiaan tai yliluonnollisiin aiheisiin. Olen aiemmin osallistunut myyjänä muutamaan tapahtumaan ja on ihanaa, että pääsin osaksi Museoconia.

Tutustu töihin

 

Tattinna (themdelakrem & ladydinaga)

Tässä tulee Tesla ja Jatta, ystävykset Tampereelta! Meidän taidepöydältä tulee löytymään paljon fanitaidetta ja rakkautta.

Yhteinen intohimomme ovat videopelit. Tykkäämme kirkkaista väreistä ja sekä söpöistä että kirotuista asioista, joten jos ne hittaa sulle, tuu etsimään meidät!

Tutustu töihin: themdelakrem & ladydinaga

 

 

 

 

Tiitcha

Tervehdys! Tämän positiivisen piipertäjän pöydän antimiin kuuluvat mm. printit, charmit (eli akryyliset avaimenperät), tarrat ja pinssit sekä huovutetut pyöreät pöllöt ja ketut.

Tuotteista löytyy niin originaalia taidetta, kuin fanarttiakin. Tervetuloa!

Tutustu töihin

 

 

 

 

Reshi

”Olen Reshi, digitaiteilija Tampereelta. Valikoimastani löydät paljon söpöjä, kimaltavia ja värikkäitä fanart sekä originaalituotteita! Jos kiinnostaa erityisesti peli- ja animeaiheet, pistäydy pöydälläni!
Tervetuloa katselemaan ja ostelemaan, mukavaa conia kaikille! ( ´ ▽ ` )❣️

Tutustu töihin.

 

 

 

 

Anna6anana

Yleisemmin fanarttia sekä tatuointityylistä taidetta tekevän Anna6ananan (a.k.a Ana_the_crafterin) repertuaariin kuuluvat myös lolita tyyliset korvakorut ja muut pienet helmityöt. Tämä on hänen toinen taidekujansa.

Tutustu töihin

 

 

 

 

Taidekujalle on vapaa pääsy. Muu Museoconin ohjelma sisältyy Vapriikin pääsylipun hintaan.
Suosittelemme varaamaan käteistä mukaan taidekujalle.
Tutustu koko päivän ohjelmaan.
Kaikki uutiset