MuseoX-hanke on mukana Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päivillä 1.-2.7.2022

Tule valokuvaamaan itsesi ja kaverisi tai lähetä terveisesi postikortilla MuseoX-hankkeen esittelypisteellä. Paikan päällä Tiia, Henna ja Essi kertovat hankkeen kuulumisia, joten tule rohkeasti juttelemaan. Löydät meidät Sylvään koulun alakerrasta, auditorion läheisyydestä.

Vanhan kirjallisuuden päiville kerääntyy vuosittain noin 40 antikvariaattia. Lisäksi Sylvään koulun yläkerrasta löytyy yli 50 kirja-alan toimijaa mm. uuden kirjan myyjiä, kustantajia sekä yhdistyksiä.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on ääni. Teemaa käsitellään seminaareissa ja paneelikeskusteluissa, joissa nähdään eturivin kirjailijoita, poliitikkoja ja tutkijoita. Perjantaina ohjelmassa on kirjahuutokauppa ja lauantaina Lasten omat kirjapäivät.

Vanhan kirjallisuuden päivät avoinna:

Perjantaina 1.7.2022 klo 10-18

Lauantaina 2.7.2022 klo 10-17

Nähdään Sastamalassa!

Lue tarkemmin päivien ohjelmasta täältä.

Kaikki uutiset

Kysy lisätietoa