MuseoX on mukana Unpublished – Julkaisematon tekoälyinstallaatiossa Finlayson Art Areassa

Finlayson Art Arealle on rakentumassa mielenkiintoinen ja ajankohtainen tekoälyinstallaatio. Sami Lukkarisen ja Roope Mokan Unpublished – Julkaisematon -tekoälyinstallaatiossa ihminen näkee kuinka tekoäly muokkaa eli iteroi erilaisia ihmiskuvia sille lahjoitettujen selfiekuvien avulla. Tällä hetkellä hyvin ajankohtainen tekoäly herättää miettimään, millainen tulevaisuutemme sen kanssa tulee olemaan.

MuseoX-hanke ja museokeskus Vapriikki ovat tekoälyinstallaation yhteistyökumppaneita. Teoskokonaisuus on nähtävissä Finlayson Art Areassa, Siperian liikekeskuksen pikkugalleriassa 16.6. – 20.8.2023 liikekeskuksen avoinnaoloaikoina. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan ja lahjoittamaan julkaisematon selfie.

Lisätietoa Finlayson Art Areasta:

TekoälytorstAI: tule tapaamaan Unpublished – Julkaisematon -tekoälyinstallaation taiteilijoita

torstai 10.8.2023 klo 19–21

Tule tapaamaan Unpublished – Julkaisematon -tekoälyinstallaation taiteilijoita Sami Lukkarista ja Roope Mokkaa sekä keskustelemaan siitä, millaisia ajatuksia tekoäly sinussa herättää. Taiteilijoita haastattelevat MuseoX-hankkeen työntekijät ja heidän kanssaan voit jakaa ajatuksia tekoälystä, viestinnästä ja tulevaisuudesta. Voit myös lahjoittaa tekoälylle julkaisemattoman selfien.

Tapahtuma järjestetään osana Tampereen Tapahtumien yötä torstaina 10.8.2023.  Tapahtumapaikkana on Finlayson Art Area, Siperian liikekeskuksen pikkugalleria.

Kaikki uutiset